EXCLUSIVE TRAINING STUDIOS
ATHENS – ARACHOVA
Summer & Winter Wellness Personalized Services
“If your gym doesn’t challenge you,
it doesn’t change you”
Be one of us!
About Us
Because your fitness should be as unique… as you are!

Στα MG, καινοτομούμε από το 2010 στον τομέα του fitness και του wellness δημιουργώντας Exclusive Training Studios στην Αθήνα και την Αράχωβα, με καινοτόμες παροχές, σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξειδικευμένο τρόπο εκγύμνασης. Ο κύριος στόχος μας είναι να προωθήσουμε την ευεξία και την υγιή άσκηση ως τρόπο ζωής. Καταφέρνουμε να συνδυάσουμε την προσωπικότητα και τις ανάγκες του ατόμου με τον πρωτοποριακό εξοπλισμό μας, μέσω προσαρμοσμένων σε εσάς προγραμμάτων από πιστοποιημένους personal trainers.

Τα προγράμματα γυμναστικής και ευεξίας μας, προσαρμόζονται στις σημερινές ανάγκες. Κάθε πρόγραμμα είναι μοναδικό στις δυνατότητές του και έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει εύκολα στον τρόπο ζωής σας. Αυτό σας βοηθά να επιτύχετε τους στόχους σας σε μικρότερο χρονικό διάστημα και με τις εναλλακτικές λύσεις που προτείνουμε θα σας βοηθήσουμε να επεκτείνετε τα όριά σας.
H ομάδα των MG θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας, να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε μέσα από ένα πλήρως εξατομικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής ή ευεξίας.

Be one of us!

Services

Group Personal

Εξειδικευμένη προπόνηση υπό την επίβλεψη personal trainer που προσαρμόζεται ανάλογα με το επίπεδο κάθε ασκούμενου και εστιάζεται στις ανάγκες του κάθε μέλους ξεχωριστά σε μία μικρή ομάδα αθλούμενων, επιτυγχάνοντας τα μέγιστα αποτελέσματα. Ο αριθμός των ατόμων που συμμετέχουν είναι έως 8 άτομα.

Exclusive Group Personal

Ο κάθε αθλούμενος έχει το δικό του προσωπικό πρόγραμμα προπόνησης και με την βοήθεια έμπειρων personal trainers. Οι προπονήσεις αγγίζουν τα standards μιας ατομικής προπόνησης δίνοντάς σας στόχους, κίνητρα και γνώσεις να φτάσετε στο επίπεδο που επιθυμείτε. Στα exclusive group συμμετέχουν έως 4 άτομα.

Personal Training

O Personal Trainer σχεδιάζει κάθε στάδιο της προπόνησής σας ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες. Με ένα στοχευμένο προπονητικό πλάνο, που αλλάζει σε κάθε προπόνηση προσαρμοσμένο στις δικές σας προσωπικές ανάγκες και στόχους. Ζήστε την εμπειρία Personal Training.

EMS TRAINING

Ανακαλύψτε την καινοτόμο προπόνηση της ηλεκτρομυοδιέργεσης (EMS). Αυτή η επαναστατική μέθοδος προπόνησης είναι η ιδανική να σας φέρει σε φόρμα στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα. 20 λεπτά αρκούν αφού είναι ισοδύναμα με 3 ώρες κανονικής προπόνησης.

Pilates

Μέθοδος εκγύμνασης που κρατά το σώμα σε άριστη φυσική κατάσταση, βασιζόμενη σε ένα σύστημα ασκήσεων διάτασης και ενδυνάμωσης. Με το Pilates το σώμα μεταμορφώνεται και αποκτά μια υγιή και αρμονική σιλουέτα.

Outdoor Training

Μελέτες έχουν δείξει ότι η φυσική δραστηριότητα σε εξωτερικούς χώρους μειώνει την πίεση και τον καρδιακό ρυθμό. Ως αποτέλεσμα, η άσκηση σε εξωτερικούς χώρους είναι λιγότερο έντονη για τον οργανισμό από ότι παρόμοια άσκηση σε εσωτερικούς χώρους, έτσι, με τη σειρά της, σας ωθεί πιο κοντά στη μέγιστη απόδοση.

YOGA

Η ομορφιά της γιόγκα είναι μοναδική. Απευθύνεται σε όλους άσχετα με την ηλικία το σωματότυπο και το επίπεδο άσκησης, η γιόγκα έχει τη δύναμη να ηρεμήσει το μυαλό και το πνεύμα, να δυναμώσει το σώμα και να ενισχύσει την αναπνοή.

Fit Box

Εξειδικευμένο πρόγραμμα καρδιοαναπνευστικής άσκησης χρησιμοποιώντας μικτές μορφές πολεμικών τεχνών για την απώλεια λίπους και τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Είναι εξειδικευμένη εκπαίδευση που συνδυάζει την αερόβια άσκηση με τις πολεμικές τέχνες.

Recovery Programs

H άσκηση είναι ευεργετική είναι για όλους, ανεξάρτητα από τις ικανότητες ή την κατάστασή υγείας. Είτε υποφέρετε από αρθρίτιδα είτε από πόνο στη μέση, πρόσφατα έχετε χειρουργηθεί ή αν θέλετε να ανακάμψετε από κάποιο κάταγμα, τα εξειδικευμένα μας προγράμματα αναμόρφωσης θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε πάλι υγιής.
Wellness Programs
A completely bespoke experience! Summer or Winter
Μια εντελώς εξατομικευμένη εμπειρία!

Εξερευνήστε την Ελλάδα από τις παρθένες παραλίες της και τα μαγευτικά βουνά της… μέχρι την κοσμοπολίτικη Μύκονο, ενώ εμείς θα φροντίζουμε για την ευεξία σας οπουδήποτε και εάν επιλέξετε, είτε σε θερινή κατοικία, σαλέ, ξενοδοχείο, γιοτ ή απλά μια έρημη παραλία στη μέση του Αιγαίου.

Είμαστε η εξειδικευμένη ομάδα που μπορεί να γίνει οδηγός σας για διακοπές με χαλάρωση, ευεξία και εναλλακτική άσκηση.

Με γιόγκα και πεζοπορία, FitBox και Personal training, ή με εναλλακτικές θεραπείες και EMS, η ομάδα μας μπορεί να σας προσφέρει αποκλειστικές υπηρεσίες ευεξίας.

 

 

Τα προγράμματα που προσφέρουμε είναι εξατομικευμένα γιατί μόνο εσείς ξέρετε τι λειτουργεί καλύτερα για σας. Θα ακούσουμε τις ανάγκες σας, τα θέλω σας και θα σχεδιάσουμε το δικό σας, μοναδικό πρόγραμμα, από την αρχή μέχρι το τέλος.

Τα προγράμματα ευεξίας MG είναι έχουν σαν στόχο να ξεφύγετε από τις πιέσεις, τις ευθύνες και την καθημερινότητα και να αφήσετε το μυαλό, το πρόσωπο και το σώμα σας να ηρεμήσει από τους τρελούς ρυθμούς του σήμερα!

 

 

 

let the wellness set you free

 

contact us

3 + 5 =

ATHENS STUDIO

Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 - 22:00
Σάββατο: 10:00 - 15:00

Διεύθυνση:
Υμηττού 76, Αθήνα, Ελλάδα 11634

Τηλέφωνο:
21 0756 4523

     

ARACHOVA STUDIO

Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή: 8:00 - 21:00
Σάββατο: Κλειστά

Διεύθυνση:
Πλ.Λάκκας, Αράχωβα 14121

Τηλέφωνο:
694 241 3060